J16 på veg til Bring-kvalifisering

J16 Bring laget fikk bruke den nye MB 17 seteren til Bringkvalifisering i Drammen
Minibuss til «Håndballen»
En gledens dag som vi har ventet lenge på. Fredag markerte vi at prosjekt «Minibuss» til Florø SK Handball er realisert. Det skulle anskaffe og drifte minibuss for å kunne flyttet ca 40 % av foreldrekjøring over på en tryggere, sikrere kjøreløsning som også vil fremme mangfold og trivsel blant våre aktive medlemmer.
Prosjektet, som realiserte kjøp av en nesten ny (2019 modell kjørt ca 12000 km) MB 17 setere til ca kr 900.000.-, ble støttet av Sparebankstiftelsen Sogn og Fjordane med kr 150.000.-.
Det var faktisk banksjef og en av våre håndball foreldre Ole Aukland som hadde ideen til prosjektet. Hans kone hadde et lite uhell ifm kjøring til en bortekamp på glatte vinterveier og mente klubben burde anskaffe en egen minibuss.

Vår fine minibuss som skal køyre våre handballspelarar på cuper og turneringer.

Bringkvalifisering i Drammen
Feiringen av «Minibussen» kunne i fått en bedre ramme. Vårt J16 Bringlag med 13 jenter fra J2005 og J2006 gruppene samt trener og oppmenn fikk æren av «krympe» minibussen med en ca 1000 km tur retur Drammen for å spille kvalifisering til Bringserien. Bring er et nasjonalt tilbud for yngre og denne helgen spiller 90 jentelag fordelt på 24 grupper på 3 til 4 lag fra hele landet om retten til å bli blant de 48 lag (2 beste i hver gruppe) som kvalifiserer seg direkte. De resterende 38 lagene må spille en siste kvalifisering om de resterende 8 plassene som utgjør Bringserien med total 56 lag.
Florø sitt J16 Bringlag spiller i gruppe 1 med Konnerud og Ullern. Stjørdals-Blink, som opprinnelig var i gruppen, har trukket seg.
Streaming av kampene
Ullern – Konnerud lørdag 11. sept kl 1200 https://arena.joymo.no/api/share/58nupOnhUJjcpYRyJXiE
Florø – Ullern lørdag 11. sept kl 1500 https://arena.joymo.no/api/share/AnY0WN0DktwdCSC6Mqbg
Konnerud – Florø søndag 12. sept kl 1100.https://arena.joymo.no/api/share/f2jl1rVvcpw1thbihOFJ

 

Tusen takk
Først og fremst vil vi takke banksjef Ole Aukland både for iden og støtten vi fikk fra Sparebankstiftelsen i Sogn og Fjordane til prosjekt «Minibuss» til Florø SK Handball. Men den største kostnaden tok klubben selv, og det kommer av hard arbeid fra synlige og usynlige i egen klubb samt støtte fra sponsorer og støttespillere over lang tid, tusen takk til dere. En spesiell takk til Rune Grimstedt og hans støttespillere som identifiserte, vurderte og kjøpte og hentet bilen. Og en takk til  Både Rune og Annbjørg Hestdal som tok på seg ansvaret for å følge opp driften av bilen.
En egen bil har vært en drøm i mange år og det å kunne få markert realiseringen med en langtur med J16 Bring laget til Drammen var faktisk rette å slett veldig hyggelig.

 

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball
Alle foto: Cecilia Molander

Heile gjengen som er i Drammen for å kvalifisere seg til Bringserien. 🙂

Man må ha med ein del pakkning når man skal på tur.

Kjekt at Firdaposten var med og laga ein artikkel. Takk, Per Øyvind! 😀

No er vi på veg…

Morten Mortensen, Ole Aukland, Rune Grimstad, Dia Midjord, Per Øyvind Helle Kjell Hovland og Annbjørg Hestdal.