Mye kjøring, men mye glede også

I dag er mange lag og foreldre på veien

I dag søndag 13. november spiller våre lag 33 kamper på bortebane og mange foreldre er på «veien».

 

Miniturnering i Gaularhallen på Sande.

Den største aktiviteten i dag er miniturnering i Gaularhallen for G/J 7-8 år der lagene frå Florø spiller totalt 28 kamper. Der samles lagene i sone 2 – Sunnfjord og Florø møter der lag som: Høyang, Dale, Førde, Askvoll/Holmedal og selvsagt Gaular. Slike miniturneringer kjennetegnes av at det spilles mange kamper og at det er mange foreldre som tar turen for å følge med og følge opp sine spillere. Stemningen på slike miniturneringer må bare oppleves, her er det ekte idrettsglede.

 

Askvollhallen i Askvoll

I Askvoll spiller lagene frå Florø 4 kamper i Askvollhallen og her er det våre to J10 (J2012)-lag som er i sving mot hhv: Askvoll/Holmedal, Førde, Dale og Høyang. Det spilles totalt 8 kamper i hallen denne dagen og det er gledelig at både Florø, Dale og Førde har to lag i serien. Dette er lagene i sone 2 – Sunnfjord og det spilles tilsvarende serierunder i sone 1 – Nordfjord og sone 3 – Sogn.

 

Trivselshagen på Sandane

I Trivselshagen spiller vårt J2007-lag (J15) mot Gloppen i J16 SF-serien. Serien består av 9 lag der Florø har to lag; et J2007- og et J2008-lag. De andre lagene er: Stryn, Gloppen, Førde, Eid, Syril, Sogndal og Jotun.

Serien er slått sammen med J15 og består av lag/spillere med J2007- og J2006-spillere og yngre.

 

Mye kjøring, men mye glede også

Våre beregninger viser at våre foreldre kjører ca. 250.000 km pr år for at de ulike lagene skal få spilt sine kamper eller delta på cup. Det som er helt sikkert er at en blir godt kjent i gamle Sogn og Fjordane, men kanskje viktigste av at er at de følger opp barna og at foreldre blir bedre kjent med hverandre.

 

Kiosk og tribune

Når en reiser rundt på bortekamper i de ulike hallene møter en mange hyggelige folk som bidrar til arrangementet skal oppleves kjekt. Selvsagt er det dommere, sekretariat, Fair Play-verter m.m., men for foreldre og selvsagt spillere og trenere er kiosken og tribunen viktig mellom kampene. Det er veldig kjekt å møte personellet i kiosken som koker kaffe, steker vafler og selger kaker, drikker og annet godt.

En god kiosk og stemningen blant foreldre på tribunen danner en viktig ramme rundt håndballaktiviteten.

 

33 bortekamper på en dag

33 bortekamper på en dag vitner om at vi har mange unge lag og mange foreldre som følger og understøtter disse. Denne helgen er fleire av disse på veien så BZ (Job Well Done) til dem.

Morten  Mortensen, leiar i Florø SK Handball