,

Fem kjekke kamper lørdag /

Fem kjekke kamper lørdag
Dette ble spilt 5 kjekke kamper på Florø idrettssenter lørdag.

Florø – Hyllestad J14 (J2009)
Florø tok imot Hyllestad til kamp og den startet jevnt de første 8-10 minuttene før Florø seg ifra og kunne gå til pause med resultatet 11 – 4. Andre omgang fortsatte som i slutten av første og jentene kunne ved full tid juble for seier 22-8. Hyllestad er en nyoppstartet klubb med få lag, men jentene viste mye godt spill, hadde godt humør og stod på til siste slutt. BZ (Job Well Done) til begge lagene.

Florø – Eid G14 (G2009)
Florø tok imot Eid til kamp og den startet jevnt men raskt seg Florø ifra og kunne gå til pause med ledelse 16-8. Andre omgang ble jevnere og faktisk vant Eid omgangen med 10-9. Men dette var ikke nok for sluttresultat ble seier til Florø 25-18. Begge lagene kjenner hverandre godt og utviste en meget god fair play.

Florø – Åheim G13 (G2010)
Florø tok imot Åheim til kamp og det startet godt. Raskt hadde Florø en 4-0 ledelse men så kom Åheim sterkt tilbake og kunne gå til pause med ledelse 7-5. Andre omgang startet godt for Åheim, men så kom Florø mer med i kampen og etter 12 minutter var stillingen 10-10 og kampen var helt åpen igjen. Siste del av kampen ble tett og jevn og endte uavgjort 13-13. Det har vært en tøff start på sesongen både for Florø og Åheim og uavgjort gav begge lag sine første poeng i serien. Åheim IL Handball startet opp med håndball for 2 år siden og har etablert flere unge lag. Deres G13-lag spiller med dispensasjon og hadde også en dyktig jente med.  Slik er det i klubber som er pragmatiske og løsningsorienterte.  Dette er hennes eneste kamptilbud.

Florø – Eid G14 (G2009)
Så var det duket for dagens andre kamp mellom Florø og Eid. Florø har nok spillere til at de spiller med en A-rekke og en B-rekke som bytter hvert 10. minutt. Etter de 10 første minuttene leder Florø 10-0.
I siste del av omgangen kom Eid med i kampen og pauseresultatet ble 12-5 til Florø. Andre omgang ble jevnere og kampen endte med seier til Florø 20-11.

Florø – Askvoll/Holmedal J14 (J2009)
Florø stilte med et rent J13 (J2010) lag som spilte opp en aldersklasse. Her møtte Florø tabelltopp Askvoll/Holmedal mens Florø ligger på fjerdeplass. Kampen var jevn lenge, men på slutten av første omgang fikk Florø en god periode og kunne gå til pause med ledelse 6-3. I andre omgang kom Askvoll/Holmedal mer med i kampen og reduserte ledelsen til Florø. På slutten ble det veldig tett og da dommeren blåste for full tid endte det med 10-10 og uavgjort. Jentene fra Florø gjorde en meget god kamp mot eldre og større jenter fra Askvoll/Holmedal, som beholder plassen på tabelltoppen.

Flott publikum og gode dommere.
Kampene ble fulgt av et rimelig stort publikum og det er både viktig og inspirerende for spillere og trenere. Kampen ble stort sett dømt av våre unge dommere som gjorde en god jobb og fikk skryt av både trenere og spillere.

Tusen takk
Tusen takk spesielt til de gjestende lagene som viste oss mye god håndball, fair play og idrettsglede. Selvsagt tusen takk til våre egne lag også. Det er veldig viktig med mye publikum og gode dommere som bidrar til å sette en fin ramme, tusen takk. Og tusen takk til alle foreldre som i stort og smått bidrar til at alle tannhjulene på en kampdag virker.

Morten Mortensen, leiar for Florø SK Handball
Foto: Kenneth-Egil Bjørbæk-Standal og Morten Mortensen