Endringar i domarekningane

INFORMASJON FRÅ REGION VEST:

Fra og med onsdag 16. november, skal dommere sende sine regninger i Min Idrett, ikke i Idrettsoppgjør.

Dommere som eventuelt har lagret bokmerker av Idrettsoppgjør, bør endre til denne siden. Knappen i TA som fører til regningslisten, heter nå «Til mine krav» og sender deg direkte til Min Idrett i stedet for Idrettsoppgjør.

dommerregninger.png

Ellers fungerer alt som før for dommere. Behandling/godkjenning av regninger for klubb og region er likt som før, og gjøres fortsatt i Idrettsoppgjør.

Vi minner om at alle dommere må huske å legge inn kontonummer på sin dommerprofil i TA. Deretter trykker man på «Mine dommerregninger», og til slutt «Til mine krav». Her vil dommerregningene ligge, og det er mulighet for å filtrere på krav som er utbetalt og krav som ikke er sendt inn.