G16-gutta med flott seier mot Eid i dag

G16-gutta med flott seier mot Eid i dag

Florø sitt G16-årslag reiste til Eid i dag for å møte Eid i G16-serien i SF. Begge hadde kun tap så langt i serien så begge lag var klar for en seier.

Karakter og samhold

I dag var det klubbens minibuss som var transportmiddelet. Ved oppmøte kom også Brage Johan Solheim Jensen full av influensa og feber, han skulle ikke svikte laget og lagkameratene. Trener Dag Frøyen sier at dette viser karakter hos Brage, godt samholdet i gruppa, men Brage måtte bli hjemme denne gangen.

Første omgang

Eid har et lag med mange høye spillere så Florø sitt mottrekk var et offensivt 5-1 forsvar. Lagene fulgte hverandre tett og etter knappe 16 minutter ledet Eid 7-6. Men nå hadde Florø fått skikk både på forsvar og angrep og satte 6 strake mål på drøye fire minutter. Til pause ledet Florø 9-13, de var i siget.

Andre omgang

Florø beholdt spillet og trykket både i forsvar og angrep og seg sakte i fra. Da dommeren blåste for full tid stod et 27-19 til Florø og gutta og trenere kunne juble.

Et ungt lag

P.g.a. skader og sykdom spilte laget med to spillere fra G08 laget. Resten var en kombinasjon av G07 og G06 totalt 9 spillere, hvorav 2 målvakter, som gav en utespiller på benken. Samtlige utespillere scoret, keeperne hadde mange gode redninger og Sander Guddal ble toppscorer med hele 9 mål.

Glede og energi

Godt spill både i forsvar og angrep gav denne gang en fin lagseier. Dette gir både glede og energi til spillere og trenere som er godt å ta med seg til de neste kampene. Trenerne Dag Frøyen og Ole-Bernt Solheim var veldig fornøyde. Vi ser at spillerne og laget har fin fremgang. Med Stig Guddal som sjåfør på minibussen kastet også Elias Hovden Bjerk seg med som keepertrener. Dette viser at det er god interesse og støtte rundt laget.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball