,

Dommerne fra Florø SK Handball gjorde en meget god figur under Stord Cup – Håndballfestivalen

I helgen stilte Florø SK Handball med 7 dommere mellom 15 og 17 år på Stord Cup – Håndballfestivalen på Stord under ledelse av Asbjørn Håre. Disse var Mumtaz Dayah Mohamed Awale, Frid Aarseth Nesse, Ingrid Brændø Osland, Ine Steindal Solheim-Olsen, Helen Grace Kent Vågene, August Takle Sandal og Jakob Mowatt Solheim
 
Handballfestivalen
Dette er en meget stor cup for barn og unge mellom 6 og 16 år, fordelt på 20 klasser og 462 lag. Det ble spilt 1319 kamper og scoret 3635 mål
Det sier seg selv at dette er en meget stor cup som trenger et stort apparat.
 
En liten rapport fra Asbjørn:
  • «Mini vert spelt i løpebaner, kunstgrasbane rommar 8 stk 5’ar baner, innlegd grillvogner og kioskar. Tippar denne cupen omset for 1 mill i mat utanom det laga får på deltakarkort
  • I tillegg er det tre speleflatee innandørs.. ca 1300 kampar og 4-500 lag  
  • Arrangementet har gått som smurt, men dei har gjort dette i mange år. Shuttlesystemet mellom banene og overnattingsplasser har gått i eitt. 1 stor buss og 4-5 minibusser»
Finaler og kamper på søndagen
Frid og August fikk dømme kamper på søndagen. Ine og Helen fikk dømme J14-finalen og Jim-Rune NavelsakerPedersen og partnere hans fikk dømme G14-finalen.
Ine og Helen fikk en spennende finale i J14 med ekstraomganger før kampen ble avgjort på «Golden Goal». Asbjørn sin kommentar var veldig kort: «Veldig godt dømt»
 
Asbjørn var fornøyd
Asbjørn fulgte opp alle dommerne våre og noen andre dommere fra gamle Sogn og Fjordane slik at de fikk god oppfølging og veiledning. Asbjørn var veldig fornøyd med innsatsen og da er jo vi også fornøyd.
 
Tusen takk
Tusen takk til Stord Håndball som inviterte våre dommere til handballfestivalen. Meget godt jobba av Elisabeth og Asbjørn for at de klarte og snu seg rundt å stille med 7 unge dommere på kort varsel.
Og tusen takk til dommerne som tok utfordringen på strak arm, gjorde en god figur og representerte dommergruppa og klubben på en meget god måte. BZ (Jobb Well Done) til samtlige.
Morten Mortensen, leiar for Florø SK Handball
Foto: Asbjørn G Håre