Seier over BI smakte godt for damelaget

Florø tapte for BI i kvalifisering til 3. divisjon før sommeren. Derfor smake det ekstra godt med seiere over BI i går.

En liten oppsummering fra Dia

«Florø – BI  36-25 (17-10)

Vi vant mot BI på hjemmebane, fordi vi har et rimelig bra forsvar. Vi har derimot forbedringspotensialet i kontraspillet og ikke minst i etablert angrep.

Vi starter kampen litt dårlig, fordi vi mangler presisjon og kvalitet i skuddene, men det endrer seg etter hvert. Forsvaret til BI greier ikke å stresse vårt angrepsspill og vi får overtak på kampen etter ca. 10 min.

Vingene var effektive i dag og scoret til sammen 12 mål. Men vi må bli flinkere til å utnytte rommene på utsiden av 2’er. Grunnspill er på treningsmenyen de neste ukene og det skal man se etter hvert at det kommer mer fart og trykk på angrepsspillet.

Forsvaret har fin struktur og vi har effektive omstillinger, men vi mangler mer ballfokus, aggressivitet og å lukke ned spilleren med ball.

Vi har ennå ikke motet å slippe håndbrekkene, når vi snapper ballen på egen banehalvdel og derfor blir det litt stakkato fremover. Men det er også på treningsmenyen og blir uten tvil et effektivt våpen senere i turneringen.

Alle seire er søte, og jentene har full fortjent disse poengene. De trener mye, er bevisste på oppgaven og ansvaret som det er å spille i 3. divisjon, og laget kommer helt sikkert å hente enda flere seire i årets turnering.

Heia Florø!»

Publikum

Det var godt med publikum på tribunen som støttet laget på en super måte. Hjemmekamper er viktige både for å få vist seg frem, men også for å kunne få den ekstra støtten.

Dommerne

Dommerparet Torstein Egil Kvam og Kjell Ove Forthun ledet kampen på en meget god måte som vanlig.

Bestemannspremier

En meget dyktige jury kårete beste spiller på hvert lag som følger:

  • BI Atlhetics Bergen: Nr. 5  Martine Charlotte Aas Hagebø (9 spillemål og 3 mål på straffe)
  • Florø: Nr. 22  Amanda Sofia Fernandes Hallstensen (8 spillemål og 2 mål på straffe)

Begge fikk en flott gave fra JobbPartner.

En god og viktig seier

Damelaget er som sedvanlig et ungt lag som enda prøver å akklimatisere seg i 3. divisjon. Seieren i dag gir motivasjon, energi og tro på at det er mulig å vinne flere jevne kamper fremover både for spillere, trenere, foreldre og klubb.

Neste hjemmekamp

Neste hjemmekamp er mot Bønes søndag 26. november, om tre uker. Da er det bare å glede seg til en ny og spennende kamp for damene på Florø idrettssenter.

Morten Mortensen, leiar for Florø SK Handball