Internkamper gir inspirasjon… –

Internkamper gir inspirasjon, spesielt når jenter møter gutter.

For å skape litt variasjon og inspirasjon i treningshverdagen, møttes Jenter 2007-gruppa Gutter 2008-gruppa til interne treningskamper på Florø idrettssenter i kveld.
En flott gruppe fra J2008 tok seg av sekretariat, speakertjeneste og på tribunen var det faktisk bra med publikum som koste seg.

Jenter mot gutter
Først ble det spilt 3 x 10 min mellom jentene og guttene. Det var god innsats, stor fart, tøffe dueller, gode finter, lave skuldre, mange flotte scoringer og mange store smil å se.
3 x 10 gir høy intensitet, rom for et hurtig spill og mye god svette. Begge lag viste mye god håndball men jentene, som var et år eldre, var nok et hakk bedre enn guttene denne kvelden.

Mixed lag gutter og jenter.
Så ble det en runde med mixed lag og intensiteten holdt seg høy. Selv om de ikke var vant med hverandre var det flott å se hvordan de fant hverandre både i forsvar, kontringer og angrep.

Spillere, trenere og dommere var fornøyd
Å møtes slik gjorde at spillerne slappet av. Det var ingen seriekamp, dette var bare moro og det smittet over på spillet. Det ble rett og slett utvist mye god håndball som imponerte både spillere og trenere.

Internkamper vil det bli flere av fremover.
Begge lags trenere var enige om at dette måtte de forsøke å gjøre oftere. Så selv om jentene i spill og scoringer var et hakk bedre denne gangen, vil det komme flere muligheter for guttene til å utjevne dette.
• Men det viktigste var at spillere og trenere fikk litt variasjon og inspirasjon i trenings hverdagen.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

Florø J07 G08