Tradisjonen tro deltar Florø SK Handball med lag på Nordfjord Cup

 

 

Nordfjord Cup

Stryn IL Handball har i helgen 20.-22. mai arrangert Nordfjord Cup i Stryn for barn og unge mellom 9 og 16 år. 22 klubber stilte med 64 lag fordelt  på 9 klasser og det ble spilt 142 kamper. Dette er en viktig Cup, spesielt for våre yngre lag der de primært møter lag fra Nordfjord/Sone 1 og Møre og Romsdal.

Det er en trygg og fin Cup med mye håndball, leik, moro og ikke minst «Disco».’

 

Florø stilte med 4 lag.

Florø sitt G2010 lag stilte med 11 spillere på 1 lag i klassen G11/12 sammen med 9 andre lag. De spilte 4 kamper mot lag som Haram 1 og 2, Stryn og Skodje. Det var jevne kamper som endte med to tap, en uavgjort og en seier under en trygg og god ledelse av trenere var Trine Vokuhl Havn og Olaug Holme.

Florø sitt J2010 lag stilte med 20 spillere fordelt på 3 lag i klassen J10/11 sammen men 10 andre lag. De spilte alle 4 kamper mot lag som Volda, Ørsta, Skodje, Ellingsøy og Stryn. Det var mange jevne kamper i en god blanding av tap og seier under en trygg og god ledelse av trenerne Thea Kalgraff Svardal, Ine Steindal Solheim-Olsen og Ane Kroppan Knapstad. Alle jenter fra vårt J2006-lag som har fulgt J2010-laget som trenere i flere år. Lene Desiree Kroppan var med som oppmann/foreldre for å sikre at de 20 aktive spilleren fikk en god helg/Cup.

 

Cup hos andre styrker lagene

Det å reise på Cup hos andre klubber, så som til Stryn/NordfjordCup, og spille mot lag en ofte ikke møter i egen serie, er både kjekt og binder spillere og trenere/foreldre enda bedre sammen. En Cup der en beveger seg i et nytt miljø, møter andre lag/spillere, spiser og sover sammen og ikke minst pynte seg til kveldens høydepunkt «discoen». For de 11 G2010-guttene ble det en ekstra spiss å kunne bo sammen på trener Olaug Holme sin private hytte i Stryn.

 

Cup gir mersmak

Cup er en opplevelse både sosialt og sportslig som gir mersmak, styrker båndene i laget og bygger klubb. Lagene og klubben skal delta på mange Cuper før sesongen starter i september. Vi oppfordrer flest mulig grupper og lag i klubben til å delta på Cup og håper å se enda flere lag på Nordfjord Cup neste år.

 

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball