,

Gøy med håndballskole i høstferie

Ca 75 barn mellom 6 og 12 år hadde det gøy med 3 dager på Rema 1000 håndballskole i høstferien på Florø Idrettssenter og i Florøhallen.

 

Mye energi 
Tradisjonen tro er det mye energi på en slik håndballskole men det er jo ikke mulig å holde den helt oppe uten pauser med mat, drikke og frukt. Programmet for de yngste er tilpasset dem med ball leik og moro kombinert med roligere perioder med tegning og spill. Programmet for de eldste (11-12 år) som bar i Florøhallen var mer rette mot teknikk, skudd og spill.

 

Instruktører og støtte.
Ca 15 instruktører fra J2007-gruppa og noen eldre fra J2006-gruppa, under ledelse av en voksen instruktør, sikret at opplegget både på Florø idrettssenter og i Florøhallen hadde et god pedagogisk og faglig innhold som også tok høyde for lek og omsorg. Til støtte var det 4-5 voksne hver dag for å sikre at mat, drikke, frukt, administasjon, renhold m.m. ble fulgt opp på en god måte.

 

Utvikling av unge ledere
Samtlige instruktører har minimum barnetrenerkurs, vært instruktører på SFO og deltatt som instruktører på håndballskolen i august. Dette er dyktige, pliktoppfyllende og ansvarsbevisste ungdommer som får utvikle seg som unge ledere gjennom oppgaven som instruktør. Det er en krevende oppgave så de fleste må nok ha en ekstra kvil på sofaen når de kommer hjem.

 

Samling av støttespillere
Til lunsj siste dagen har vi tradisjonen tro samling av støttespillere med kaffe og enkel bevertning. Der vår vi pratet om opplegget og gitt dem en omvisning.
 
Høydepunktene
Antakelig er det mange høydepunkt i løpet av tre dager. Når en får ekstra godt til det en har øvd på, når en kanskje har fått seg en ny venn, den varme maten til lunsj siste dagene, felles bilder eller utdeling av diplom og is før håndballskolen er over. Vi håper og vårt inntrykk basert på deltakerne selv og dialog med foreldrene i forhold til levering og henting at deltakerne har hatt det gøy, lært mye og fått gode opplevelser.

 

Tusen takk
Tusen takk til deltakere, instruktører, ledere, støtte og støttespillere for at vi, selv om dette gikk «Back to Back» med Vestkyst Cup, også denne gangen klarte å gjennomføre en flott Rema 1000 håndballskole.
BZ (Job Well Done) til samtlige og fortsatt god høstferie.
  • Og vi er klar en ny tre dager med Rema 1000 håndballskole i vinterferien og vil gjerne ha alle tilbake på den.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball
Alle bileta: Cecilia Photography