,

Herrene til Florø jaktet en ny seier – og fikk det. /

Herrene til Florø jaktet en ny seier og fikk det mot Kjøkkelvik fra Bergen på Florø idrettssenter lørdag kveld overfor et imponert og støttende publikum

Første omgang

Herrene startet med en kraft, tempo og vinnervilje som etter 9 minutter gav dem en 7-1 ledelse; de hadde jo lovet å jakte en ny seier. Men Kjøkkelvik kom seg over sjokket og kampen jamnet seg noe mer ut selv om Florø fremdeles var i ledelsen 11-7 etter 24:28. De siste 5 minuttene var Kjøkkelvik effektive, men da dommeren blåste for halv tid var fremdeles Florø i ledelsen 13-12.

Andre omgang

Kjøkkelvik gikk rett i angrep og etter 3:38 ledet de 13-15; skulle en likevel ikke kunne vinne? Men herrene kjempet seg tilbake og etter 10:15 viste klokka stillingen 18-18, kampen var helt åpen. Nå ble det kjempet hardt i hvert angrep og for hver ball, men Florø fikk et like overtak og etter ca 20:00 minutter ledet de 22-19. Tre mål er ikke mye med 10 minutter igjen så dette var spennende. Det ble nå kjempet om mulig enda hardere, men Florø hadde en meget god keeper og effektive spillere som sto løpet ut og kunne slippe jubelen løs når dommeren blåste og seier 25-21.

Hva viste denne kampen

Den viste at vi har et lag med 14 spillere som trener sammen og som nå vil jakte nye seire. De har den kraft, tempo og vinnervilje som skal til for at avsluttingen på sesongen kan bli veldig kjekk. Nå er det kamppause på fem uker og neste kamp er hjemme mot tabelltopp Førde onsdag 13. mars. Forrige kamp 18. oktober endte med seier 47-13 til Førde. Det skjer ikke igjen. Herrene vil fortsette å jakte en ny seier, neste gang mot Førde.

God lagledelse.

Formelt var det Joakim Larsen og Viljar Ødelien som var lagledere. Men begge er jo også spillere så den evigunge Dag Frøyen tok sin tørn fra sidelinjen også.

Gode dommere.

Kampledelsen ble utøvd av dommerparet Terje Holvik og Kjell Ove Fortun på en meget god måte som vanlig.

Fantastisk publikum.

Laget har fått en fin tilhengerskare som stiller opp og støtter. Det gir motivasjon til spillere, laget, trenere, støttespillere og klubben.

Tusen takk.

Tusen takk til spillerne, laget og trenerne, dette var en meget god kamp. Tusen takk til dommerne og et flott publikum. Tusen takk til Cecilia Molander som formidler kampen med flotte bildet – sier mer enn 1000 ord. Og selvsagt tusen takk til foreldre og støttespillere som sikrer at kampen kan bli avviklet på en god måte. Og til slutt, tusen takk til Kjøkkelvik som gav oss en god kamp

  • BZ (Job Well Done) til herrelaget, dere er i siget og vi gleder oss til neste kamp – når dere jakter en ny seier.

Morten Mortensen, leiar for Florø SK Handball
Foto: Cecilia Molander