,

Florø klatret på tabellen etter seier mot Eid

Damelaget til Florø tok imot Eid i 4. divisjon kvinner på Florø idrettssenter i går.

Første omgang.
Eid sine damer hadde ingen respekt for Florø, satte fart med en gang og etter knappe 11 minutter ledet de 6 – 3. Hjemmepublikummet som kanskje hadde tenkt det annerledes ble litt stille. Eid fortsatte i føringen til det var gått ca 21 minutter da Florø utlignet til 10 – 10. Men nå hadde Florø kommet i gang og drog sakte ifra og kunne gå til pause med ledelse 20 – 12.

Andre omgang.
Andre omgang fortsatte Florø som de hadde avsluttet første, med et jevnt press mot Eid. De første 20 minuttene seg Florø noe ifra mens de siste 10 min var jevnere og viste at Eid kjempet godt og ikke gav opp. Men når dommerne blåste for full tid stod det 38 – 25 til Florø og damene kunne juble.

Nesten alle kom på scoringslista
Selv om 10 av 11 utespillere kom på scoringslista, fremhevet trioen: Sanne Sund Hauge (5) Amanda S F Hallstensen (8) Ine Steindal Solheim-Olsen (10) seg med hele 23 av lagets 38 mål denne gangen. Som vanlig var Maren Landøy en trygg sisteskanse selv om hun fikk en hard ball i ansiktet i 2. omgang.

God lagledelse
I dag var det Anya Margreta Skylv Midjord og Nina Johanne Kråkenes som ledet på en meget god måte og bidro til seier.

Gode dommere
Jan-Erik Stenseth og Jan Erik Odden ledet kampen på en god og trygg måte (Som vanlig).

Godt med publikum
Med kun en kamp, og søndag i vinterferien, var det godt med publikum på tribunen. Dette vitner om at laget har mange trofaste foreldre, støttespillere og yngre beundrere som følger og støtter laget.

Florø klatrer på tabellen.
Med seier over Eid i går, klatret laget opp på andre plass på tabellen til 4. divisjon kvinner – 02 med 18 poeng på 10 kamper bak Sogndal som har 26 poeng på 13 kamper. Sogndal har vunnet alle sine kamper så langt, inklusive første kamp mot Florø 23-22 på Fosshaugane Campus i Sogndal. Damene til Florø fokuserer nå bare på neste kamp og neste helg der tre kamper spilles: først mot Jotun, så mot Aurland og til slutt mot Syril.