Kr 50.000 til Florø SK Handball /

Florø SK Handball har i helgen arrangert Vestkystcup 2023. Sedvanlig lar vi våre sponsorer og støttespillere dele ut premier til finalelagene siste dag, Dessverre var speakeranlegget defekt slik at den gaven som administrerende direktør for Sparebanken Sogn og Fjordane; Trond Teigene, hadde tenkt å gi klubben ifm dette ble flyttet til et litt mer anonymt sted.


Sparebanken Sogn og Fjordane er klubbens Generalsponsor og viktigste finansielle støttespiller og rådgiver.
Det er veldig kjekt å få en slik stor gave på kr 50.000.- fra Sparebanken Sogn og Fjordane. Det er anerkjennelse av alt det gode arbeidet som spillere, dommere, trenere, ledere og foreldre legger ned for klubben om kveldene / helgene, året rundt, for at primært barn og unge skal få oppleve glede ved håndball og idrett.
Klubbens visjon: Håndball for alle i Florø/Kinn kommune.
Det er også en viktig støtte for at vi skal kunne leve opp til vår Visjon:
  • Håndball for alle i Florø/Kinn kommune.
Trond Teigene begrunner: Kvifor?
«Sparebanken Sogn og Fjordane har i mange år vore ein stolt samarbeidspartnar med Florø SK Handball. Det skal vi fortsatt vere!
Vi er imponert over korleis klubben jobber på alle plan. Vestkystcup er eit veldig godt døme på det, og nok eit år har klubben mobilisert gode krefter og gjennomfører
  • eit fantastisk arrangement for store og små!
Vi ønskjer å blåse vind i segla til det arbeidet klubben legger ned for barn og unge, og gir derfor kr 50.000 ekstra til Florø SK Handball ifm cupen. Vi er trygg på at midlane vil bli brukt til gode tiltak innan spelarutvikling, dommarutvikling, offensivt integreringsarbeid eller andre gode formål.
  • Gratulerer med vel gjennomført Vestkystcup!»
Helsing stolt samarbeidspartnar.
Trond Teigene 
Adm. direktør
Sparebanken Sogn og Fjordane
Morten Mortensen, leiar for Florø SK Handball
Foto: Cecilia Molander