,

Mange lyspunkter når herrelaget møtte Norrøna /

Mange lyspunkter når herrelaget møtte Norrøna

Lørdag kveld tok Herrelaget imot Norrøna  til kamp på Florø idrettssenter.

 

1 minutts stillhet

For å hedre minne etter dem som gikk bort i den tragiske ulykken fredag kveld, ble det beordret 1 minutts stillhet før kampen. Vår kjerneaktivitet er rettet mot barn og unge, så ulykken har berørt oss alle dypt.

 

Stor vilje til å opprettholde herrelaget

Denne sommeren har mange av fjorårets spillere primært dratt bort for å studere, så treningsgruppa var lenge liten. Men med kraftig mobilisering, og hjelp fra noen veteraner, har gruppen økt og var klar til kamp mot Norrøna.

 

Første omgang

Første omgang startet forsiktig, men Norrøna seg jevnt i fra og etter ca 17 minutter ledet de 7 – 3. Men nå våknet  Magnus Løseth Østvik og resten av laget så kampen jevnet seg ut og på tavla står det bare 9-8 til pause.

 

Andre omgang

Andre omgang fulgte lagene hverandre tett og etter ca 17 minutter var stillingen 17 – 17. Kunne det bli en seier? Men nei, nå seg igjen Norrøna ifra og kunne glede seg over seier 22 – 18.

 

Lyspunktene 

Florø har nå en god treningsgruppe som er klar for å gjøre en god sesong. Viljar Ødelien vil kunne spille om litt når en skade han har har leget seg. Veteranene Ole Bernt Solheim, Dag Frøyen og Bjørn Wefring er i god trening og bidrar både med rutine og at laget har en solid benk som gir rom for nødvendige bytter. Christer Husa er tilbake etter skade og Oscar Reksten stilte opp i en fritørn fra Forsvaret. Men i dag var det Magnus Løseth Østvik som imponerte med hele 8 spillemål. I selve kampen var lagene  jevne i lange perioder og viser at Florø har et lag som vil plukke poeng i årets serie,

 

4. divisjon Herre, nå bare 9 lag.

Straks før første serierunde trakk Nore Neset, TIF Viking og Askøy lagene sine. Det er derfor bare 9 lag igjen i serien, så alle lagene vil beholde plassen denne sesongen. Dermed kan en spille med lave skuldre og heller fokusere mer på spilleglede.

 

Tusen takk

Tusen takk til spillere og støttespillere som har bidratt til en mobilisering slik at vi har herrelag denne sesongen også. Tusen takk til alle som møtte opp og støttet laget fra tribunen og tusen takk til Norrøna for en jevn og kjekk kamp.

Morten Mortensen, leiar for Florø SK Handball

Foto: Cecilia Molander
(Alle bilete er beskytta av loven om opphavsrett)